Rize Namaz Vakitleri | 21 Mart Perşembe Rize Namaz Vakitleri | 21 Mart Perşembe

Medya sanatçısı Refik Anadol'un, daha önce sergilenmemiş son dönem çalışmalarının yer aldığı kişisel sergisi 'Makine Hatıraları: Uzay', 19 Mart'tan itibaren Pilevneli Gallery'de sergilenmeye başladı.

'Hatıralar' ve 'Düşler' başlıklı iki bölümden oluşan sergi sanatseverler tarafından da yoğun ilgi gördü. Sergiyi gezmek isteyenler, koronavirüs tedbirleri kapsamında içeriye en fazla 70 kişi alınabilmesi nedeniyle, sanat merkezi önünde uzun kuyruk oluşturdu. Soğuğa rağmen saatlerce dışarıda bekleyen sanatseverler, sıranın kendilerine gelmesinin ardından HES kodları kontrol edilip, ateşleri ölçülerek içeri girdi.

Oyuncu ve youtuber Cemal Caner Yavuz serginin kuyrukta beklemeye değdiğini belirterek '15 dakikadır kuyruktayım. Kuyrukta beklemeye değer mi? Çıkınca karar vereceğim. Bence değer, değmeyecek olsa bu kadar insan beklemez. Bir de uzaktan gelmez. Uzaktan gelen insanlar da var. Ben karşıdan geldim. Kozyatağı'ndan geldim. Daha da uzaktan gelinirdi bence, çünkü gördüğüm görseller çok heyecan verici ve daha önce rastlamadığım bir şey var burada' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi