Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil-mavililerin Hırvat sol beki Dario Melnjak açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği maçında galibiyeti getiren golü kaydeden Melnjak, mücadele hakkında, 'Takımımız ve teknik heyetimiz çok yeni, henüz 1,5 aydır birlikte çalışıyoruz. İlk maçımızı kazanmak çok önemliydi bu yüzden Gençlerbirliği karşısında aldığımız galibiyet bizi çok mutlu etti' diye konuştu.

Takımdaki ve şehirdeki insanların pozitif enerjisinin kendisini iyi yönde etkilediğini belirten Melnjak, 'Bu durumun bireysel ve sportif anlamda bana çok katkısı oldu. Burada olmaktan ve attığım goller ile takıma katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyum. Ben burada olmaktan ve bu şehirde güzel şeyler paylaşmaktan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. İyi günde veya kötü günde bu takımın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Gelecekte de Çaykur Rizespor ile birlikte daha mutlu günlerimin olmasını temenni ediyorum' dedi.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Hırvat futbolcu şu ifadeleri kullandı:

'Sözleşmemi uzatmak için bir teklif gelirse bunu o zaman düşünürüz. Şu an için böyle bir teklif yok. Yöneticilerimiz yeni bir takım oluşturmak ile meşguller. Önceliğimiz çok iyi bir takım oluşturmak.'

NK Domzale takımında da birlikte oynadığı Amedej Vetrih'in performansını değerlendiren Melnjak, 'Vetrih, geçtiğimiz maçın en iyilerinden birisiydi. Bütün oyuncuların takımla birlikte daha fazla gelişebileceğini düşünüyorum' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi