RTEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Midilli ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Abdulmuttalip Pilatin ve Dr. Öğr. Üyesi Kübra Mert Mahan, üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF 23 hazırlıkları ile ilgili Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz'a bilgi verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde bölgedeki 6 üniversitenin paydaşlığında 'Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)' 17-18 Mart tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenciler için staj imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacak.

ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak

Fuara farklı üniversitelerden ve bölgeden toplam 20 binden fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülüyor. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.

Editör: Haber Merkezi