RTEÜ'de yeni öğrencilerin kayıt işlemleri devam ediyor. Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında kayıt masaları oluşturularak öğrencilere yardım ediliyor.

RTEÜ'den yapılan açıklamada, 'Bir yandan başarıyla mezun olan öğrencilerinin gururunu yaşayan Üniversitemiz, bir yandan da yükseköğrenimini tamamlamak amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini tercih eden öğrencilerini kucaklamanın sevincini yaşıyor. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizin yükseköğretim programlarına girmeye hak kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri başladı. 16 Ağustos 2019 tarihinde başlayan elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemleri 21 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek, bizzat başvuruda bulunanlar ise işlemlerini 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecek. İşlemler sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ilgili tüm birimler harekete geçirildi' denildi.

REKTÖR KARAMAN YENİ ÖĞRENCİLERİ KARŞILADI

Rize’de Feci Kaza: 1’i Ağır 2 Yaralı Rize’de Feci Kaza: 1’i Ağır 2 Yaralı

Kayıt işlemlerini yerinde gören RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman öğrenciler ve velilerle sohbet ederek işlemler sırasında herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sordu. Karaman, 'Üniversitemiz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır. Her yeni yılda artan öğrenci sayımızla gücümüze daha fazla güç katıyoruz. Öğrencilerimize başarılar dilerken akademik yılın da Üniversitemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi