Reis Döner, 40'ıncı şubesini Rize'de açtı. Açılış törenine Reis Döner Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mercan, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Er, işletme sahipleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi mehteran takımı bir gösteri yaptı. Mehteran gösterisini vatandaşlar büyük bir ilgi ile takip etti. Açılışa özel bedava dağıtılan döneri almak için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

MERCAN: FİYATLARIMIZI YÜKSELTMEDİK

Açılışta bir konuşma yapan Reis Döner Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mercan, memleketi Rize'de şube açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, 'Reis Döner'i gurbette açtık. Bu süreçte türlü zorluklar yaşadık ve firmamızı büyüttük. Bugün memleketimizde yeni şubemizi açmanın mutluluğunu siz değerleri hemşerilerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen biz fiyatlarımızı yükseltmedik. Yatırımcılarımıza kazandırmaya da devam ediyoruz. Öte yandan ülke ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın başlatmış oldukları, tüm firmalarımızdan asgari yüzde 10 indirim yapmaları konusunda ki kararlarına biz de artı yüzde 10 ekleyip yüzde 20 indirime gittik' dedi.

Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Editör: Haber Merkezi