Sabah namazına gidenlerin yolun açtığını görmesi üzerine emniyet mensuplarına haber verdiler. Yol üzerinde park halindeki araçlar kısa sürede oradan kaldırılarak ortaya çıkacak büyük bir maddi hasar önlenmiş oldu. Olayın gece saatlerinde olması nedeniyle şans eseri kimsenin burnu dahi kanamadı.

Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Rize merkeze bağlı Priçelebi mahallesinde yeni yapılan Ziraat camisine yol yapım çalışmaları için altı oyulan yol önceki gece çökerek yol da önemli maddi hasar meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen çökme nedeniyle Rize merkez ile ziraat çay bahçesi arasında ki çift yönlü yolda tek şeritten ulaşım sağlanıyor. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.


'ŞANS ESERİ KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI'
Mahalle sakini Kenan Sağlam, yolun birkaç ay önce çatladığını belirterek: 'O zaman yağmur sularından dolayı çatlaklar olmuştu. Belediyeden arkadaşlar gelip perde beton çalışması yaptılar. Daha sonra caminin taş duvarı yapılması için bu tarafa geldiler. Altını boşalttılar taş duvar için hazırlık yaptılar. Olayın olduğu gece bende arabamı oraya çektim. Her zaman aracımı zaten oraya çekiyordum. O gece ne olur e olmaz diyerek aracı oraya çekmedim. Sabah kalktığımda yolun çökmüş olduğunu gördüm. Sabah namazına giden insanlar polisi arayarak yolun açıldığını ve araçların risk taşıdığını belirterek araçları oradan kaldırttılar. Şans eseri kimseye bir şey olmadı. Buradaki mevcut betonun ve araçların ağırlığı altının boşaltılmasından dolayı bu yol çöktü. Kademe kademe yol yapılablirdi önlemler alınabilirdi. Kimseye çok şükür bir şey olmadı sağlık olsun' dedi.

Editör: Haber Merkezi