TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 15 hafta sonunda topladığı 25 puanla ilk beş içinde yer alan Pazarspor'da kulüp başkanı Mustafa Taşkın önemli açıklamalarda bulundu.

Göreve bu yıl başladıkları ve Pazarspor'un menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını belirten Taşkın, 'Sıkışık bir bütçemiz vardı. Mütevazı bir takım kuracağız dedik, gençlere yöneldik. Bildiğiniz gibi Pazarspor'un bu liglerde 30 yıllık bir tecrübesi var. Bu bizim bir kazanımımızdır. Ne kadar mütevazı bir takım kursak da bu takımı nereye kadar götürebilirsek arkasında duracağımızı ben ve yönetim arkadaşlarımız bu konuda taahhütte bulunduk' dedi.

'MADDİ DESTEĞE DE İHTİYACIMIZ VAR'

Rize'de Trafiğe Kayıtlı Taşıt Sayısı 93 Bin 774 Oldu Rize'de Trafiğe Kayıtlı Taşıt Sayısı 93 Bin 774 Oldu

Play-Off yarışı içinde yer aldıklarını söyleyen Taşkın, 'Bu bizim için bir başarıdır. Fakat buraya gelmişken daha iyisi neden olmasın diye de düşünmüyoruz değiliz. Bunun için de maddi olanaklar ön plana da çıkıyor. Maalesef şunu demek istiyorum; biraz sahipsiz kaldık. Belediye ve STK'lar bir şeyler yapmaya çalışıyor ama giderler yanında bu çok küçük kalıyor. Biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor. Pazarspor 2019-2020 sezonunda çok güzel bir başarı yakaladı. Daha da iyi olmamız için sadece manevi değil maddi desteğe de ihtiyacımız var. Eninde sonunda bu iş sermayeye dayanıyor. Pazar'ın böyle dinamikleri var. Önemli olan bu dinamikleri harekete geçirebilmemizdir. İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki iş adamlarımızın da Pazarspor'a katkıda bulunmak istediklerini biliyorum ama ulaşmakta zorluk çekiyoruz.' diye konuştu.

'PAZARSPOR, PAZAR'IN AYNASIDIR'

Taşkın, siyasetçilerinde kulübe sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, 'Biraz daha ilgilenmelerini, kamuoyu oluşturmalarını, kamuoyu oluştuğunda maddi ve manevi desteklerin daha da geleceğine ben inanıyorum. Bunun içinde bizim de bir kamuoyu oluşturmamız gerekiyor. Pazarspor Pazar'ın aynasıdır. Bildiğiniz üzere genç bir takım kurduk. Sahada keyifli bir takım izliyoruz. Seyirciye bakıyorum. Her geçen gün artan bir tablo var ortada. Bu da gösteriyor ki Pazar'da Pazarspor seyrediliyor ve de seviliyor. Başarı devam ettikçe seyirci desteğimiz daha da artacaktır. Bunun içinde bizim maddi sıkıntımızı atlatmamız gerekiyor. Rakiplerimiz ya kurum takımı ya da büyük illerin takımları, bunlarla finansman konusunda yarışmamız çok zor. Ama Pazarspor, Pazar halkının takımdır' diye konuştu.

'2'NCİ LİG HAYAL DEĞİLDİR'

Kamuoyunun desteğine de ihtiyaç duyduklarını belirten Taşkın, 'Hiç kimseye göbek bağımız yok. Bu açıdan da Pazarspor son derece önemli bir kulüptür. Buna hep beraber sahip çıkmamız gerekir. Siyasi partilerin, STK'ların ve seyircilerin desteğine ihtiyacımız var. Biz, yönetici arkadaşlarımız gecemizi gündüzümüze katıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizim de yapabileceklerimiz sınırlı. Hep beraber olursak, arkamızda bu tip oluşumları görürsek daha güçlü oluruz ve takımımız çok daha iyi yerlere gelir. Pazarspor'da öncelikle finansman sorununu çözer, birlik ve beraberlik tesis edebilirsek 2'nci Lig hayal değildir. Deneyimimiz de var' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Abdullah Uzun

Editör: Haber Merkezi