ACI KİRAZ

Acı Kiraz, bir kiraz ağacının gölgesinde hayata tutunmaya çalışan insanların hikayesini konu ediyor. Film, hayallerini gerçekleştirmek için çıktıkları yolda ihanete uğrayan göçmenleri, lösemi hastası olan evladını kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan bir babayı, borç içinde yüzen sahtekar bir nakliyeciyi, kiraz yetiştiricisi olan bir çiftçiyi, çok kültürlü, çok kimlikli Makedonya'yı ulus olarak etrafında toplayan kirazın hikayesini anlatıyor.

Cast:

Yönetmen: Serdar Akar

Tür: Dram

Süre: 1s 35dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:50, 14:00, 16:20, 18:30, 20:40 (2D Türkçe)

-----------------------

SEMUR 2: CİNLER BÜYÜSÜ

25 yaşındaki Rum asıllı Alesia'nın hayatı, dedesinden gelen mektup ile altüst olur. Dedesi Greeg, mektupta bir Rum köyünde bulunan altın değerindeki şeylerden bahseder. Mektupta yazılanların peşine düşmeye karar veren Alesia, arkadaşlarıyla birlikte Yorgalar isimli eski bir Rum köyüne gider. Gençler, burada korkunç olaylarla karşı kaşıya kalır. Alesia, burada geçmişindeki korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Cast:

Yönetmen: Burak Çelik

Tür: Korku

Süre: 1s 30dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 17:20, 19:10, 21:00 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 13:00, 16:20, 18:00, 20:00, 21:45 (2D Türkçe)

-----------------------

KAPTAN PENGU VE ARKADAŞLARI: MANDALİNA'NIN GÜNLÜĞÜ

Sera gazları ve küreseller ısınma buzulların erimesine neden olmaktadır. Kaptan Pengu da eriyen buzullar için elinden geleni yapmaya çalısır. Tam da bu sırada üzücü bir haber alır. En yakın arkadaşı Putuk, eriyen buzuldan düşmüştür ve uçsuz bucaksız denizde kaybolmuştur. Haberi alır almaz arkadaşını bulmak için yola koyulan Kaptan Pengu'ya bu süreçte Misket, Pelik ve Mandalina da yardım eder. Ekip, arkadaşları Putuk'u bulmak için zorlu bir maceranın içine atılır.

Cast:

Yönetmen: Nurullah Yenihan, Engin Baştürk

Tür: Animasyon

Süre: 1s 22dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:40, 13:30, 15:20, 17:10, 19:00 (2D Türkçe)

-----------------------

GÖRÜNMEZ ADAM (THE INVISIBLE MAN)

Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu bulur ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar verir. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alır. Ancak Cecilia'nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlar. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalışır. Ancak bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına girer.

Cast:

Yönetmen: Leigh Whannell

Tür: Fantastik, Korku, Gerilim

Süre: 2s 5dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 10:45, 13:00, 15:30, 18:00, 20:30 (2D Altyazılı)

-----------------------

KELLY ÇETESİ'NİN GERÇEK HİKAYESİ (TRUE HISTORY OF THE KELLY GANG)

Peter Carey'nin 2000 tarihli aynı isimli kitabından uyarlanan Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi, Avustralya'da efsane haline gelen, dünyanın en ünlü kaçağı Ned Kelly'nin hayatının bilinmeyenlerinin anlatırken ülkenin yıkıcı geçmişine de yer veriyor. Kötü nam salmış, medeniyetten uzak yaşayan bir adam olan Harry Power tarafından yetiştirilen Ned Kelly, ailesine özellikle de annesine yapılan haksızlıkların ardından, ülkenin gördüğü en cesur isyanlardan birini planlamak için vahşi bir savaşçı grubu ile işbirliği yapar. Film işte bu çetenin hikayesini anlatıyor.

Cast:

Yönetmen: Justin Kurzel

Tür: Aksiyon, Dram

Süre: 2s 4dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 12:45, 15:15, 17:45, 20:15 (2D Altyazılı)

-----------------------

L.O.L. SÜRPRİZ! BEYAZPERDEDE (L.O.L. SURPRISE! ON THE BIG SCREEN)

L.O.L Sürpriz Bebekleri'nin beyaz perdede hayat bulmasının sağlayan filmde, sevilen oyuncak bebeklerden Punk Boi, Queen Bee ve Vacay Babay'e odaklanılıyor.

Tür: Aile

Süre: 1s 3dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 12:20, 13:40, 15:00 (2D Dublajlı)

Rize Pembeköşk: 12:15, 13:30, 15:00, 17:00, 18:15 (2D Dublajlı)

-----------------------

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER

Rize Sinevizyon

Müze ve ören yerleri yaklaşık 4 milyon kişiyi ağırladı Müze ve ören yerleri yaklaşık 4 milyon kişiyi ağırladı

-Bayi Toplantısı
-Eltilerin Savaşı
-Kirpi Sonic
-Efsunlu Ayin
-Yırtıcı Kuşlar
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe

Rize Pembeköşk

-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
-Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı

Editör: Haber Merkezi