Seçim sonucunda açılan sandıkta Turan Akbulut'a 636 oy çıkarken Ali Karafazlı ise 343 oy alabildi.Kıyasıya seçim çalışmalarına sahne olan Rize Şoförler Esnaf Odasının olağan genel kurulu Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi büyük salonunda yapıldı. Genel kurula şoför esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Saat 11'de başlayan oy verme işlemi saat 17'de sona erdi. Sandıkların açılması ile salonda ki heyecan yükseldi. Sayımlar ardından iki sandıktan da önde olan Turan Akbulut ipi göğüsleyerek yeni başkan seçildi. Akbulut ve yönetimi bu sonucu sevinçle karşılayarak başkan adayı Ali Karafazlı ve yönetimini centilmence yarıştıkları için tebrik etti.

Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Genel kurulun Rize şoför esnafına hayırlı uğurlu olmasını dilediklerini belirten Rize Şoförler Esnaf Odası yeni başkanı Turan Akbulut, işlerinin ve yüklerinin daha ağır olacağını bilincinde olduklarını söyledi.

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU

Rize Şoförler Odası Genel Kurulundan başkan seçilerek çıkan Turan Akbulut'un başkanlığında yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: İsmail Uzunsakal, Mehmet Türüt, Muhammet Kazdal, Fikri Yılmaz, Gökhan Kansız, Sadık Karali, Sultan Toptan, Şeref Benli

Denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu: Hayri Kaya, Musa Yılmaz, Fahri Öksüz

Editör: Haber Merkezi