Başkan Metin, RTEÜ'de Söyleşi Yaptı

Başkan Metin, RTEÜ'de Söyleşi Yaptı

  • 0
  • 1

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşide bulundu.

Rize Belediyesi ve Rize Kent Konseyi’nin organizesinde, RTEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda 'Avrupa Yerel Demokrasi Haftası' etkinlikleri kapsamında 'Yerel Yönetimlerde Güven İnşası' konulu bir söyleşi programı düzenlendi.

Avrupa Yerel Demokrasi Haftasıyla ilgili Rize Kent Konseyi tarafından hazırlanan sokak röportajı videosunun izlenmesiyle başlayan program, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in gençlere yönelik konuşmasıyla devam etti.

Konuşmacı olarak programa katılan Başkan Metin, Yerel yönetimlerde güven, yönetimde şeffaflık, demokrasi, kurum işleyişi, vatandaşların bireysel olarak üzerlerine düşen sorumluluğu gibi birçok konuda gençlere bilgiler aktardı.

Konuşmanın ardından gençlerden kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmayan Başkan Metin, ikametgahlarını Rize’ye almaları konusunda öğrencilerden destek istedi. Program sonunda Başkan Rahmi Metin’e çiçek takdiminde bulunuldu.

Haber :

Rize için “deniz kıyısında bahçeli güzel bir yerdir” diyen kişi kimdir?

Yorum Yap