Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

İlk çalışma öncesinde mutlu olduğunu dile getiren Buruk, 'Hepimiz için önemli bir görev. Yeni sezon, yeni hedefler. Yenilik burada bizimle başladı. Hedeflerimiz geçen senelerde neyse bu sene de öyle. İlk hedefimiz Şampiyonalar Ligi ön elemesi. Buna hazırlanacağız. 5 haftalık bir süremiz var. En iyi şekilde hazırlanıp Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek istiyoruz. Benim için de kulüp için de oyuncular için de bu önemli. Daha sonra tabiki lig yarışı başlayacak. Diğer takımlarla birlikte üst sırada olan ve şampiyonluk hedefinden vazgeçmemiş bir takım olarak devam etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

'MURİÇ İLE ÇALIŞMAK İSTERİM'

Vedat Muriç'e ilgileri olduğunu doğrulayan Buruk, 'Vedat Muriç ile ilgileniyoruz. İstediğimiz bir oyuncu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de isteği ve teklifleri var. Değerli bir oyuncu ve yakından tanıyorum. Onunla çalışmak isterim. Rizespor'un bir beklentisi var. Bir fiyat üzerinden teklimiz olmadı ama Vedat üzerinden görüşmelerimiz oldu' açıklamasını yaptı.

'AZUBUİKE İLE İLGİLENİYORUZ'

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Azubuike'yi tranzfer etmek istediklerini belirten Okan Buruk, 'Azubuike ile ilgileniyoruz. Öncelik Rizespor'un tabiİ ki. Benim de geldiğim takım. Rizespor ile oyuncu arasında bir anlaşma olmadı. Kadromda düşündüğüm bir oyuncu. 3 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Savunma çok büyük öncelik. İki tane stoper almak istiyoruz, bunlar bizim için öncelik. Bu transferlerden sonra daha iyi bir takım olacağız' dedi.

Editör: Haber Merkezi