Nazmi Turan Okumuşoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Makbul, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, 2019-2020 Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere mesleklerini sevmeleri ve bu alanda en iyi olmak için çaba sarf etmeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.

Temel bilimlerin önemini belirterek konuşmasına başlayan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Makbul ise Fakülte olarak sürdürdükleri eğitimde akreditasyon sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini, hızlı bir şekilde uygulamaya geçildiğini ifade etti. Makbul, konuşmasını yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek tamamladı.

Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Bilgin, dekan ve akademisyenler tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi.

Tören günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi