1 Haziran itibariyle 'kontrollü sosyal hayat'a geçişin ardından, Doğu Karadeniz yaylaları yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman? Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri'nde Açılış Tarihi Ne Zaman?

Yaz mevsimi ile birlikte şehrin gürültüsü ve virüs riskinden kaçanlar, Rize yaylalarına akın ediyor.

Dağcılık ve Doğa Sporlar Kulüpleri her hafta sonu Kaçkarların en çok ziyaret edilen yaylalarına geziler düzenliyorlar.

Rize'nin Pazar ilçesinde faaliyet gösteren Atina Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü bu hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Hazindak, Pokut ve Sal yaylalarına gezi düzenledi.

Seyahat Acentesi Sahibi Osman Karali, doğa gezisi serilerinden bir diğeri olan; Palovit Şelalesi, Zilkale, Hazindağ, Pokut ve Sal Yaylaları içeren gezilerini 26 Temmuz'da gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Palovit şelalesi ve Zil Kale ziyaret edildikten hemen sonra Hazindağ yaylasına arabayla ulaşan ekibimiz Hazindağ Yaylası'ndan itibaren doğa yürüyüşüyle beraber Pokut Yaylası'na ulaştı. Havanın açık olmasından yararlanan ekip, yürüyüşünü orman parkurunda gerçekleştirdi. Pokut, Sal yaylaları arasındaki mesafe de yine orman parkurunda katedildi. Sal Yaylası'na ulaşan ekip bulut denizinin keyfini çıkardı.' diye konuştu

Atina Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile Mola Rize seyahat acentesinin ortak düzenlediği geziye, Rize-Çayeli-Pazar-Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde 20 kişi katılım sağladı.

Haber: Abdullah Uzun

Editör: Haber Merkezi