Magazin ve sanat camiası oldukça hareketli bir yılı geride bıraktı. Kimi zaman evlilik ve boşanma haberleri manşetlerde yer alırken, kimi zaman ise sansasyonel olaylar gündemi belirledi. 2019 yılı sanat dünyasından çok değerli, eserleriyle her zaman hatırlayacağımız birçok ünlü ismi de bizden aldı.

------------------------------------------------------------------------

-2019 YILINDA DÜNYA EVİNE GİREN ÜNLÜLER

-2019 YILINDA BOŞANAN ÜNLÜLER

-2019 YILINDA KAYBETTİĞİMİZ ÜNLÜLER

------------------------------------------------------------------------

Doğa ile İç İçe Endometriozis Farkındalığı Etkinliği Doğa ile İç İçe Endometriozis Farkındalığı Etkinliği

BU YIL DA EN POPÜLER İSİM ACUN ILICALI OLDU

Yapımcılığını yaptığı programlar ve Şeyma Subaşı ile boşanmasıyla geçtiğimiz yılın en çok konuşulan ismi olan Acun Ilıcalı, 2019 yılının en popüler ismi oldu. Boşandıktan sonra birçok ünlü isimle beraber anılan medya patronu, Şubat ayında eski eşi Şeyma Subaşı ile anlaşmalı olarak mahkemeye başvurarak kızları Melisa'nın velayetini üzerine aldı. Ekrandaki başarısı ve insanlarla kurduğu sıcak ilişkilerle herkesin sempatisini kazanan Acun Ilıcalı sporseverliği ile de gündemdeydi. Fenerbahçe ve Erzurumspor için düzenlediği destek kampanyaları ile medya odağı olan Ilıcalı, MTM'nin raporuna göre 2019 yılında toplam 68 bin 37 habere konu edildi.

CEM YILMAZ HEM İŞİYLE HEM DE AŞK HAYATIYLA GÜNDEMDEYDİ

İş hayatının yanı sıra aşk hayatı ile ilgi odağı olan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, Defne Samyeli ile olan birlikteliklerinin sonlanması, magazin gündeminin en popüler konu başlıkları arasında yer aldı.

Geçtiğimiz Ocak ayında sinema yapımcıları ile arasındaki promosyonlu bilet uygulaması tartışmasının Meclis'e taşınması neticesinde Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması Hakkında Kanun'un yürürlüğe girmesine katkıda bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yıl boyunca sinema filmi ve stand up çalışmalarıyla ilgi odağı oldu. Ekim ayında çıkarmış olduğu Karakomik Filmler serisinin sosyal medyada boykota uğraması ile istediği gişe sayısını yakalayamayan Cem Yılmaz medyada toplam 46 bin 944 haberde yer alarak, geçtiğimiz yılın popüler isimlerinden oldu.

DEMET AKALIN PAYLAŞIMLARI İLE GÜNDEMDEYDİ

Ünlü popçu Demet Akalın'ın 2019 yılında çıkardığı son albüm ile müzik listesini alt üst etti. Şarkılarıyla medya gündeminde adından bolca bahsettiren Akalın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da günden düşmedi. İstanbul – İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indiren otoyol hakkındaki paylaşımı medyada büyük yankı uyandıran ünlü popçu, geçtiğimiz yıl trafik magandasının saldırısına da uğradı. Katıldığı televizyon programında ise hamileliği sırasında sağlıklı bir süreç yaşamadığı ve kendini şişlemeyi düşündüğü ile ilgili yaptığı açıklamalarla medyada şok etkisi yarattı. Magazin dünyasının en popüler isimlerinden olan Demet Akalın, MTM'nin raporuna göre geçtiğimiz yıl boyunca toplam 9 bin 672 haberde yer aldı.

Editör: Haber Merkezi