Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ekibimizle ilgili aldığı karar şöyle: ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, 25.02.2018 tarihinde oynanan
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DAĞ B,C bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.
PFDKdan Ç.Rizespora Ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor - Tetiş Yapı Elazığspor müsabakasındaçirkin ve kötü tezahürattan dolayı Çaykur Rizespora para cezası verdi. KALE ARKASI DAĞ B,C bloka giriş yapan seyircilerde ceza aldı, elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi ve bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildiği açıklandı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
TOKİ’den Önemli Duyuru: Yüzlerce Sosyal Konut Başvurusu İptal Edildi
20 Bin Liranın Altında Maaş Alan Emeklilere Fark Ödemesi Yapılacak
26 Yaşındaki Genç Kamyonette Ölü Bulundu
SGK'ya Prim Borcu Olanlara Müjde! Bakan Işıkhan Duyurdu
Başkan Metin’den Yeni Cami Projesi İçin İnceleme
Rizeli Başkomiser Ferdi Çiçek Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
En Düşük Emekli Maaşı 20 Bin TL Oldu: Fark Ödemeleri Başlıyor
Rize’de İşgücü Uyum Programı Başvuruları Bugün Sona Eriyor
Kan Donduran Cinayet: 6 Gündür Aranan Yaşlı Adamın Cesedi Parçalanmış Halde Bulundu
Sürpriz Hesap Dönemi Bitti Artık Yasak! Restoran, Kafelerde Yeni Dönem





