Başkan Kasap ziyaretlerinde, 'İstikrarın, güvenin teminatı sistemin kendisi olsun diye anayasa değişikliği istiyoruz.' dedi.
Yeniköy mahallesinde yapılan esnaf ziyaretlerinde anaysa değişikliğiyle ilgili vatandaşların aklına takılan sorular cevaplandı. Referandum süreci boyunca ziyaretlerin devam edeceği ve vatandaşların anayasa değişikliğiyle ilgili merak ettiği hususların anlatılacağı ifade edildi.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap esnaf ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada, 'Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek referandumla ilgili merak edilenleri anlatıyoruz. İstikrarın, güvenin teminatı sistemin kendisi olsun diye anayasa değişikliği istiyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle yapılacak olan anayasa değişikliği sayesinde güçlü yürüyen, istikrarlı ve hedeflerini gerçekleştiren bir Türkiye için çalışacağız' dedi.
Başkan Kasap Esnafı Dolaştı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Avcılar ile birlikte referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine başladı.
Editör: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

ÇAYKUR mevsimlik işçi başvurusu nasıl yapılır? E-Devlet başvuru ekranı...

2025 Yılı Yaş Çay Alım Fiyatı Açıklandı

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den ÇAYKUR Kurası Açıklaması

Ödüllü Müzenin Sezon Açılışı Yapıldı

ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Alımı Kura Tarihi ve Yeri Belli Oldu!

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımlarına kadınlar başvurabilecek mi?

Çaykur mevsimlik işçi alımı başlıyor! İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? İşte detaylar...

Rize'de En Fazla Nüfusun Yaşadığı Köy Belli Oldu

ÇAYKUR'da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak? İşte Detaylı Kontenjan Dağılımı (2025)

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?