Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliği ile yapılan çalıştay, Doç. Dr. Ali Rıza Saklı'nın sunumuyla Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 'Son on yılda sivil toplum kuruluşlarının proje bazlı bir hayat tarzının oluşmaya başlamasıyla birlikte ön plana çıktığı bütün dünyada var olan bir gerçektir. Ülkemizde de bunu yaşıyoruz. Bu süreç sivil toplum kuruluşlarını toplumun önemli bir arteri haline getiriyor.' Dedi.
Doç. Dr. Ali Rıza Saklı, 'Sivil toplumla üniversitenin de bir araya gelmesi anlamında güzel bir çalışma olacağını düşündüm.
Arkadaşlarımızla birlikte çalıştayı üstlendik ve gerçekleştirdik. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin söylediği sözlerden derlediğimiz öne çıkan konuları ve kendilerinin çoğunluk oluşturan görüşlerini buraya taşımaya çalışacağız. Rize'mize faydalı şeyler olacağını düşünüyorum.' Dedi.
Başkan Kasap STK Çalıştayına Katıldı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından organize edilen Rize Sivil Toplum İşbirliği Çalıştay sonuçların yerel yönetimlerle paylaşılması ve işbirliği konusunda görüş ve istişarelerin yapıldığı çalıştaya katıldı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Eşini, Odunla Döverek Öldürdü
Rizespor’da Yeni Başkan Belli Oldu
Tünelde Korkunç Kaza! Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Sigara fiyatlarında yeni değişiklik: Güncel rakamlar belli oldu
Fabrikada Faciaya Elektrik Akımı Neden Oldu: 3 İşçi Hayatını Kaybetti
Rize Plakalı Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Hayatını Kaybetti
Viyadükte İki Kamyonet Çarpıştı: 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Kayıp Emekli Öğretmen Denizde Ölü Bulundu
Adalet Bakanlığı 5.259 Zabıt Kâtibi Alımı Başvuruları Başladı: İşte Şartlar ve Adım Adım Başvuru Ekranı
Dilan-Engin Polat Çiftinin Koruması Can Polat, Silahlı Saldırıda Öldürüldü





