Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliği ile yapılan çalıştay, Doç. Dr. Ali Rıza Saklı'nın sunumuyla Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 'Son on yılda sivil toplum kuruluşlarının proje bazlı bir hayat tarzının oluşmaya başlamasıyla birlikte ön plana çıktığı bütün dünyada var olan bir gerçektir. Ülkemizde de bunu yaşıyoruz. Bu süreç sivil toplum kuruluşlarını toplumun önemli bir arteri haline getiriyor.' Dedi.
Doç. Dr. Ali Rıza Saklı, 'Sivil toplumla üniversitenin de bir araya gelmesi anlamında güzel bir çalışma olacağını düşündüm.
Arkadaşlarımızla birlikte çalıştayı üstlendik ve gerçekleştirdik. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin söylediği sözlerden derlediğimiz öne çıkan konuları ve kendilerinin çoğunluk oluşturan görüşlerini buraya taşımaya çalışacağız. Rize'mize faydalı şeyler olacağını düşünüyorum.' Dedi.
Başkan Kasap STK Çalıştayına Katıldı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından organize edilen Rize Sivil Toplum İşbirliği Çalıştay sonuçların yerel yönetimlerle paylaşılması ve işbirliği konusunda görüş ve istişarelerin yapıldığı çalıştaya katıldı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Fındıklı’ya Doğal Gaz Tesisi Geliyor: Acele Kamulaştırma Kararı
SSK, Bağ-Kur ve Memur Emeklileri Dikkat: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?
Bir Sitede 2 Kişi Silahla Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
CHP’li Tahsin Ocaklı’ya Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nde Önemli Görev
Rize’de 9 Ton Gıda Operasyonu
Lise Öğrencisi Buse, Hemşin'de Kaymakam Oldu
Rize'de Gece Yangını: Ev Küle Döndü
Kaza Kırıma Uğrayan F-16'da Şehit Olan Pilotun Kimliği Açıklandı
Genç Kız Sahur Vakti Tartıştığı Babasını Öldürdü
Rize’nin Bir İlçesinde Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi





