Rize’nin Çayeli ilçesinde bir aracın dere yatağına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada araçta bulunan 6 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Çayeli ilçesi Ağaran Şelalesi mevkisinde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye AFAD, 112 Acil Sağlık ve Çayeli Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.
Çalışmalarda AFAD’dan 4 personel ve 1 araç, 112 Acil Sağlık ekiplerinden 12 personel ve 4 araç ile Çayeli İtfaiyesinden 3 personel ve 1 araç görev aldı.
Bölgede toplam 19 personel ve 6 araçla yürütülen koordineli çalışmalar sonucunda, araçta sıkışan 6 kişi ekipler tarafından bulundukları yerden sağ olarak çıkarıldı.
Kurtarılan kazazedeler, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulanslarla sağlık kuruluşlarına sevk edildi.







