AK Parti İl Başkanlığı'nca Rize Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Muhtarlar katıldı.
Rize Merkez ilçe, köy ve belde mahalle muhtarlarıyla Rize Öğretmenevi'nde kahvaltılı toplantıda bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 16 Nisan'da yapılacak referandumun ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
KARAL: 'MİLLETİN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ ARTIK KANUNLARLA YOĞRULACAK'
Getirdikleri anaysa değişikliğinde çift başlı yönetim sistemini değiştirmek istediklerini belirten Karal, açıklamasında 'Yeni sistemde kanunlara artık milletvekilleri kendileri hazırlayıp TBMM'ye sunacak. Bu ne demek oluyor, milletin duyguları ve düşünceleri doğrudan kanunların hamurunda yoğrulacağı bir yeni sistem getiriyoruz. Şuanda eğer Türkiye'de siyasal anlamda bir istikrar varsa, yönetimde bir problem yaşanmıyorsa bu sistemden değil kişiden kaynaklanıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın karizmatik ve dirayetli duruşundan kaynaklanıyor.' Dedi.
KARAL: 'SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU? SİZE NE! BU BİZİM İŞ MESELEMİZ'
Dünya çapında projeler imza attıklarını ve bunun Batı'yı rahatsız ettiğini dile getiren Karal, 'Haçlı zihniyeti kudurmuş durumda. Avrupa bütün işini gücünü bıraktı, ülkemizde yapılacak referanduma odaklandı. Ya sizin işiniz gücünüz yok mu? Bu referandumdan evet de hayır da çıksa bizim iç meselemiz, size ne. Ama bunlar hayır çıksın istiyorlar, yönetimde istikrarsızlık, kaos ortamı ve koalisyonlar devam etsin diyorlar. Bu zihniyete halkımızın 16 Nisan'da gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum.' İfadelerini kullandı.
Milletvekili Karal Muhtarlarla Bir Araya Geldi
16 Nisanda yapılacak referandum öncesi Rize genelinde çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rizede muhtarlarla bir araya geldi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

Rize'de Mal Sahibi İle Kiracının Kavgası Kanlı Bitti: 3'ü Ağır 4 Yaralı

Uçağa Binecekler Dikkat! Artık Yasaklandı

Rize'de Feci Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı

Rize'de Milli Eğitim Müdürlükleri Bünyesinde Çalışacak Temizlik İşçileri Belirlendi

Rize'de Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Karadeniz'de Korkunç Olay! Eşini Vurup Aynı Tabancayla Kendi Kafasına Ateş Etti

ÇAYKUR'da 10 Bin 845 Çalışanı Kapsayan Toplu Sözleşme İmzalandı!

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi Açıklandı: Okullar Ne Zaman Açılacak?

Rize Kaçkar Devlet Hastanesi’nde MR Cihazında Silah Paniği Yaşandı

2025 YKS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak İşte Tahmini Açıklanma Tarihi