Türk Hava Kuvvetleri'nin tek F-16 ile gösteri yapan SOLOTÜRK ekibi, Rize'de uçuş yaptı. Çay Çarşısı önünde oluşturulan alanda kentin birçok noktasından gelenler gösteriyi izledi. Yaklaşık 30 dakika süren uçuşu ilgiyle izleyenler, akrobasi hareketlerini cep telefonlarıyla kaydetti.
Çocukları ile beraber gösteriyi izlemeye gelen İrem Tüfekçi 'Çok heyecanlı bir gösteriydi. İzlerken büyük keyif aldık. Sesini duyduğumuzda biraz irkildik ama gurur vericiydi' dedi.
Himmet Eren Kopuz jetin yakınlarına kadar geldiklerini belirterek, 'Biraz korktuk ama çok heyecanlı ve gurur vericiydi' diye konuştu.
Betül Kuk da bu tür gösterilerin her zaman olmasını istediklerini aktararak, 'Çok heyecanlı bir atmosferdi. Sesi biraz korkuttu ancak her anından gurur duyduk' ifadesini kullandı.
Rize'de SOLOTÜRK Heyecanı
TÜRK Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Rize'de uçuş gerçekleştirdi. İzleyiciler, gösteriyi ilgiyle takip etti.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Cani Baba, Boğarak Öldürdüğü 3 Yaşındaki Poyraz'ı Parçalara Ayırdı
Eşini, Odunla Döverek Öldürdü
Rize’de Esnaf Camiasını Yasa Boğan Vefat
Rizespor’da Yeni Başkan Belli Oldu
Feci Kaza! Cenazeler Metal Yığınına Dönen Otobüsten Çıkartıldı
Sigara fiyatlarında yeni değişiklik: Güncel rakamlar belli oldu
28 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu, Kız Arkadaşı Gözaltında
Fabrikada Faciaya Elektrik Akımı Neden Oldu: 3 İşçi Hayatını Kaybetti
Viyadükte İki Kamyonet Çarpıştı: 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Rize Plakalı Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Hayatını Kaybetti




