Olay, ilçenin Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağabeyi ve ailesinin iş yerine araçla gelen M.G. (61), ağabeyini, yengesini ve yeğenini tabancayla vurdu. M.G., silahlı saldırısının ardından olay yerinden kaçtı. Saldırıda kurşunlar anne Emine Gülen (58), baba Mehmet Gülen (66) ve oğulları Resul Gülen'e (39) isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemelerde Resul Gülen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Emine ve Mehmet Gülen ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan polis ekipleri, aralarında yer meselesinden husumet bulunduğu iddia edilen ve saldırıyı gerçekleştiren M.G.'yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Yer Kavgası Katliama Dönüştü: Aynı Aileden 3 Kişi Öldürüldü
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir şahıs, yer meselesi sebebiyle husumetli olduğu ağabeyini, yengesini ve yeğenini iş yerlerinin önünde tabanca ile vurarak öldürdü.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Tur Otobüsü Kaza Yaptı: 26 Yaralı 12 Ölü
Rize’de Sgk Çalışanı Nermin Bakoğlu Hayatını Kaybetti
Rize'de Yeni Sanayi Sitesi İçin Geri Sayım: Nereye Taşınacak?
Rize’de 15 Ekim’de Elektrik Kesintisi: İşte İlçe İlçe Mahalleler Ve Saatler
Rize'de Yarın (14 Ekim Çarşamba) Yaşanacak Planlı Elektrik Kesintileri
Çaykur 3. Sürgün Alımlarını Tamamlıyor
İŞKUR Gençlik Programı Başvuruları Başlıyor: 150 Bin Genç İçin İş Fırsatı
Rize'de Yarın Yaşanacak Planlı Elektrik Kesintileri (16 EKİM CUMA)
Rize'de Yarın (17 Ekim Cumartesi) Yaşanacak Planlı Elektrik Kesintileri
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Hayatını Kaybetti





