İstanbul Medeniyet Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Berkay Uyar, önceki akşam İstanbul’un Kadıköy ilçesi Kozyatağı mevkiinde metro çarpması sonucu ağır yaralandı. Uyar, kaldırıldığı Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Genç yaşta hayatını kaybeden Berkay Uyar’ın babası Önder Uyar’ın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Kan Alma Birimi’nde, annesi Mihriban Uyar’ın ise aynı hastanenin Acil Laboratuvarı’nda görev yaptığı öğrenildi.
Berkay Uyar için Samsun’un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’ndeki Kadıköy Camii’nde bugün ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Uyar’ın cenazesi, Derecik Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Uyar ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İstanbul’da Metronun Çarptığı Üniversite Öğrencisi Samsun’da Toprağa Verildi
İstanbul’da metro kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Berkay Uyar, memleketi Samsun’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Rize'de Şehir İçi Dolmuş Fiyatlarına Zam Yapıldı
Rize’de Soba Zehirlenmesi: 1 Ölü, 1 Kişi Yoğun Bakımda
Rizeli Hayırsever İş İnsanı Hamdi Safi Vefat Etti
Bayram Öncesi Emeklilere Çifte Ödeme! Maaş ve İkramiye Tarihleri Netleşti
Kendisinden Haber Alınamayan İş Adamı, Sahilde Ölü Bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı’nı Rize’de Geçirecek
Rize İl Sağlık Müdürlüğü Temizlik Görevlisi Alacak: KPSS Şartı Yok
Rize Esnaf Odaları Seçimleri Öncesi Sert Tartışma: Esnafın Parası İftar Sofralarına Mı Gidiyor?
Karadenizli Genç Boksör Fatih Kol Hayatını Kaybetti
Rize’de Yeni Sağlık Tesisi Hizmete Giriyor





