Ç.Hemşin ilçesinde Kaymakamlığın önünden karşı adada bulunan okulları birbirine bağlayan yaya köprüsü yerine yerleştirildi.
Çamlıhemşin ilçesinde Fırtına deresi üzerine yerleştirilen yaya köprüsü ile Çok programlı Lise, İmam hatip lisesi, Kaymakamlık, Belediye binası birbirine bağlandı. Belediye Başkanı Osman Haşımoğlu çok amaçlı köprünün aynı zamanda seyir köprüsü olarak hizmet vereceğini belirterek ' Cam terasların seyir yeri olacak. Köprü aynı zamanda yürüyüş köprüsü olarak ana köprü ile birlikte hizmet verecek. Öğrencilerimizin yolu adeta kısalmış oldu. Köprü kısa zamanda hizmete girecek. Şu an montajlama işi tamamlandı korkuluk ve köprü zemin işlemleri yapılıyor. Kısa süre içinde hizmete girecek' dedi.
Okulların Yürüyüş Yolu Birbirine Bağlandı
Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu hayallerinin gerçekleştirildiğini belirterek Okullarımız ile yürüyüş yolunu birbirine bağladık, uzun zamandır hayâlimizdi ve hayâlimiz gerçek oldu dedi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Rize’de Kayıp Aileye Ulaşıldı: Geceyi Kimsenin Olmadığı Dağ Otelinde Geçirmişler
Evlat Dehşeti: Anne ve Oğlu Evde Ölü Bulundu
Evinde Ölü Bulunan Şahıs Eski Eşi ve Çocuklarına Not Bırakmış
Alkan’dan İşçi Alımı Açıklaması: Mevsimlik ve 10 Ay 29 Günlük İstihdam
Rize’de TYP Kapsamında 250 Personel Alımı İçin Başvurularda Son Gün
Stajyer Öğrenci 25 Metreden Düşerek Hayatını Kaybetti
Rize’de Engelli Aracı Davasında Emsal Karar: Torunun Kullanımı Hukuka Uygun Bulundu
Kardeşini Ahıra Kilitleyip Yaktığı İddiası!
Kayıp Olarak Aranan 16 Yaşındaki Feyza, Ölü Olarak Bulundu
Rize'nin Tanınan Esnaflarından Sıtkı Mercan Hayatını Kaybetti




