Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi ve Milletvekili aday adayı Samet Şişman, Milletvekili aday adayı Fatih Kaptan, Milletvekili aday adayı Ayşe Kızmış'ında katılım sağladığı toplantıda partiye iltihak eden 10 kişiye rozetleri takdim edildi.

Rize'de Tüm Gönülleri Fethedeceğiz

Toplantıda konuşmalarını gerçekleştiren İl Başkanı Zerdeci 'Yeni görev alan İlçe başkanımız Muhammet Ermiş'e ve yönetimine samimi ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatımız, teşkilat modelimize uygun çalışmalar yaparak sonuç odaklı ilerlemektedir. Seçime çok kısa bir süremiz kaldı. Bu süre içerisinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı yaparak Ardeşen ilçemizde, partimizi en başarılı parti yapacağımıza olan inancım tamdır. Bugünden itibaren milletvekili aday adaylarımız ve 10 Nisan gününden sonra da milletvekili adaylarımız ile bütün gücümüzle Rize ilimizde tüm gönülleri fethedeceğiz ve milletvekillerimizi 'Milli Görüş Meclise' sloganıyla göndereceğiz. Rizemiz ve Rizeli vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti Milli Görüşçü vekilleri ile alacaktır.' dedi.

Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

Başkan Zerdeci, sözlerinin devamında parti içi teşkilat çalışmaları, seçim süreci politikaları ve İl seçim koordinasyonu ile koordineli çalışmalar eğitimlerini gerçekletirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Çolak yapmış olduğu açıklamalarda 'Ardeşen yeni atanan ilçe başkanımız ve ekibinin yapmış olduğu verimli çalışmalardan ziyadesiyle memnun kaldık. Milli Görüş tarihinde Ardeşen ilçemiz her zaman kalemiz olmuştur. Yeni dönemde de aynı kaleyi koruyacağımızı şuan ki tablodan görmüş bulunmaktayız. Bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalar, kısıtlı zaman içerisinde olacağından en faydalı çalışmaları yapmak mecburiyetindeyiz. Sürekli sahada bulunarak vatandaşlarımıza partimizi, politikalarımızı, yatırım planlarımızı anlatarak onların teveccühünü hak ettiğimizi göstermeliyiz. Aziz milletimizin derdi ile dertlenen ikinci kırk yılın Erbakan'ını vatandaşımıza anlatmalıyız. Seçim sürecimiz başta ülkemiz ve tüm vatandaşlarımız ve Rizemiz için hayırlı olsun, 'Milli Görüş Meclise' sözümüz üzere milletimize hizmetkar olmayı Mevlam bizlere nasip etsin.' dedi.

Ardeşen İlçe Başkanı Muhammet Ermiş yapmış olduğu konuşmasında 'Milletimizin Refahı, tüm insanlığın kurtuluşu ve selameti için yola girdiğimiz bu kutlu davada bulunmak, bu davanın bir neferi olmak bizlere en büyük şereftir ve bunu nasip eden Rabbime şükürler olsun. Bizlere güvenip bu görevi layık gören il başkanıma ve tüm teşkilat büyüklerime buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın bize gösterdiği büyük teveccühe layık olmak, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmak, ülkemizin ve milletimizin yaşamış olduğu sorunların çözümüne katkıda bulunmak ve almış olduğumuz bu bayrağı en yükseğe taşımak için tüm gayretimle çalışacağıma şahsım ve yönetimim adına burada söz veriyorum. Rabbim Milli Görüş Davasını gerçek manasıyla anlamayı ve yaşamayı herkese nasip etsin. Milli Görüş Davasının tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'nin tüm kadrolarına bu seçim sürecinde muvaffakiyetler ve üstün başarılar diliyorum.' dedi.

Toplantının sonunda partiye yeni katılan üyelere rozet takdimi edildi.

Editör: Haber Merkezi