31 yaşındaki golcü, 5 yıldır formasını giydiği Karadeniz ekibinde özellikle son iki sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in de isteğiyle Rizespor Kweuke ile 2 milyon euro fesih bedeli karşılığında yollarını ayırmıştı.
Bonservisi elinde olan Leonard Kweuke ile Süper Lig ekibi Alanyaspor'un ilgilendiği iddia edildi. Yıldız oyuncusu Emre Akbaba'yı da Galatasaray'a göndermeye hazırlanan turuncu yeşilliler, Süper Ligi yakından tanıyan ve çıktığı 120 maçta 58 gol atan Kamerunlu futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.
Alanyaspor'un Kweuke'nun daha önce yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 1+1 yıllık sözleşme ve maç başına ücret teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.
Kweuke`nin yeni adresi belli oldu
Çaykur Rizespor`un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti Kamerunlu futbolcu golcü Leonard Kweuke`nin yeni takımı belli oldu.
Editör: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

ÇAYKUR’a 1500 Mevsimlik İşçi Alımı Başlıyor! Şartlar ve Detaylar Açıklandı

Benzini Biten Aracı İteklerken Canından Oldu

Rize’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Köy Halkı Ayılardan Endişeli

ÇAYKUR’da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak? 2025 ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Alımları Başladı mı?

Ovit Tüneli Çıkışında Korkunç Kaza: 3 Ölü, 2 Yaralı

Ardeşen'de Dolmuş Ücretlerine Zam Geldi

Çaykur İşçi Alımlarında Son Durum: Yılmaz Katmer'den Önemli Açıklamalar

Pazarspor, Play-Off'ta 52 Orduspor FK'nın Konuğu Olacak

Güneysu'daki Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti