İstanbul’da Rizeliler Aynı Sofrada Buluştu

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul’da Salarha Deresi Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. RİDEVA Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vakıf yöneticileri, İstanbul’da yaşayan çok sayıda Rizeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

“Sivil Toplum Kuruluşları Çok Değerli”

Programda konuşan Bakan Memişoğlu, sivil toplum kuruluşlarının toplum için önemli bir görev üstlendiğini belirterek Salarha Deresi Vakfı’nın çalışmalarında başarılar diledi.

“Rizelilerin En Büyük Özelliği Özgüven”

Memişoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bu topraklar birliktelik sergilediğinde bütün dünyaya hükmetmiştir. Biz de Rizeliler olarak tüm vakıflarımız ve derneklerimizle bir araya gelerek güçlü olmalıyız. Rizelilerin en büyük özelliği özgüveni yüksek insanlar olmasıdır. Bu özgüvenimizi birbirimize aktararak enerjimizi daha yukarıya taşımalıyız.”

Ramazan’ın Bereketi Paylaşıldı

Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen programda Rizeli hemşehriler aynı gönül sofrasında buluşarak birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Memişoğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin, bizleri sağlık ve huzur içinde Ramazan Bayramı’na ulaştırsın” ifadelerini kullandı.

Muhabir: ZEYNEP KOPUZ