Çaykur Rizespor’un ev sahipliğinde düzenlenen şölen, güneşli ancak serin bir Anzer sabahında start aldı. Eşsiz doğasıyla ünlü Anzer Yaylası, bu yıl da hem müzik hem de toplumsal birliktelik adına renkli görüntülere sahne oluyor.

Şölenin ilk gününde, Rize’nin tüm ilçelerinden vatandaşların katılımını kolaylaştırmak amacıyla kaymakamlık binalarının önünden ücretsiz minibüs seferleri düzenlendi. Vatandaşlar sabah saatlerinde Anzer’e akın ederken, etkinlik alanı gün boyu dolup taştı.

Sahne programı ise şölen coşkusunu zirveye taşıdı. Ahmet Ekşioğlu, Usame İsmail, Murat Köse, Davut Güloğlu, Selçuk Balcı ve Mustafa Alptekin gibi sevilen sanatçılar, performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlikte Rizespor taraftarları ve doğa severler, horonlarla, şarkılarla ve Anzer’in serin rüzgarları eşliğinde festival havası yaşadı.

Etkinlikte konuşan organizasyonun sponsoru ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Anzer Yaylası'nın kendisi için taşıdığı özel anlamı vurgulayarak şunları söyledi “Rize'nin İkizdere ilçesindeki Anzer Yaylası benim köyüm. Doğup büyüdüğüm topraklar... Buraya gelen herkes bizleri çok mutlu etti. Çaykur Rizespor ile yola çıkarken sloganımız ‘bir olmak, beraber olmak, aile olmak’tı. Bu tür etkinliklerin de bu anlayışı pekiştireceğine inanıyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur.”

Turgut, konuşmasının devamında Çaykur Rizespor’un yeni sezon hazırlıklarına da değinerek, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve özellikle kaleci pozisyonu başta olmak üzere birkaç mevki için daha takviyelerin yapılacağını belirtti.

Anzer’deki şölen, yarın devam edecek sahne programı ve etkinliklerle sona erecek.

Muhabir: ENVER KALENDER