Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman tarafından açıklandıktan sonra Rizespor'a transfer olacağı yönündeki haberleri twitter hesabından yalanlayan Brezilyalı yıldız Robinho, Çaykur Rizespor'a 'Benim işim ne oldu?' diye haber gönderdi.
Çaykur Rizespor'un Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Hikmet Karaman, konu hakkında açıklamada bulundu. Karaman, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi hakkında, 'İsim zikretmek istemiyorum, o da haber yolluyor 'Benim işim ne oldu?' diye. Tweetten bizi yalanlamış, öteki taraftan bize haber geliyor. Brezilyadan ilgilendiğimiz Robinho ve Lincoln transferleri için top Başkan'da' dedi.
Robinho`dan Mesaj Var
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman`ın Rizespor`a gelmek istediğini söylediği ancak Brezilyalı yıldız Robinho, tarafından yalanlanan transferde Robinho Çaykur Rizespor`a haber gönderdi.
Editör: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

ÇAYKUR’a 1500 Mevsimlik İşçi Alımı Başlıyor! Şartlar ve Detaylar Açıklandı

Rize'de Sahile Ulaşımı Kolaylaştıracak Proje: Viyadük Yer Altına Alınıyor

Rize’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Yayla Evinde Dehşet! Komşuları Çifti Feci Halde Buldu

Çaykur İşçi Alımlarında Son Durum: Yılmaz Katmer'den Önemli Açıklamalar

Pazarspor, Play-Off'ta 52 Orduspor FK'nın Konuğu Olacak

Kalp Krizi Geçiren Kubilay Sancak Kurtarılamadı

Ankara'da çay için kritik toplantı!

Ovit Tüneli Çıkışında Korkunç Kaza: 3 Ölü, 2 Yaralı

Köy Halkı Ayılardan Endişeli