Kaza, TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden Berat Kaan Y. (22) yönetimindeki 06 BVE 356 plakalı otomobil, aynı istikamette giden Mahmut Ç. idaresindeki 38 TC 915 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta kağıt gibi ezilen otomobilde yolcu konumunda bulunan İpek Kurt ve Pınar Albayrak olay yerinde hayatını kaybetti. İpek Kurt'un oğlu olan sürücü Berat Kaan Y. kazayı yara almadan atlattı.
“Ben şimdi nasıl yaşayacağım”
Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araçta bulunan İpek Kurt ve Pınar Albayrak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yan koltuğunda hayatını kaybeden annesini gören sürücü, “Bir şey söyleyin, ben şimdi nasıl yaşayacağım” dedi.
Bölgede kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Tıra Çarpan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi, 2 Kişi Hayatını Kaybetti
TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde tıra arkadan çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada annesini kaybeden sürücü, “Ben nasıl yaşayacağım şimdi” dedi.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler

Rize’de Yük Asansörü Kazası: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Rize'den Yola Çıkan Araç Samsun'da Kaza Yaptı: 2 Ölü, 2 Yaralı

795 personel alımı yapılacak: Rize’den 4 kişi alınacak

ÇAYKUR, Temmuz Ayı Ücretlerini Ne Zaman Ödeyecek?

Rize’nin Tanınan Esnafı Mustafa Nur Hayatını Kaybetti

Aile İçi Kavga Cinayetle Sonuçlandı: Oğul, Annesini Başından Vurdu

Rize’ye Gelen Yolcu Otobüsü Samsun’da Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İyidere Lojistik Merkezi'nin İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Galatasaray – Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışta: Fiyatlar Açıklandı

Memur ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oluyor