TSYD Başkanı, Denizalp'e görevinin tebliğini yaparak başarılar diledi. Denizalp, profesyonel futbol maçlarında basın mensuplarının akreditasyonunu düzenlemek ve çalışma koşullarını iyileştirmek için çalışacak.
Denizalp, görevi devralmasının ardından, Rize'deki spor medyasını daha etkin ve verimli bir şekilde yönlendirmeyi hedeflediğini belirtti. Özellikle Çaykur Rizespor maçları ve diğer sportif etkinliklerde yerel gazetecilerin imkanlarını artırmak için çaba göstereceğini ifade etti. "Gazeteci arkadaşlarımızın görevlerini daha rahat ve sağlıklı şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli kolaylıkları sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor" diyen Denizalp, bu amaç doğrultusunda ilgili spor kurumları ve kulüplerle iş birliği içinde çalışacaklarını vurguladı.
Denizalp, Rize'nin spor kenti olabilmesi için medya kuruluşlarının da bu sürece daha fazla destek vermesi gerektiğini belirterek, "Çaykur Rizespor'a şehrin sahip çıktığı gibi medya kuruluşları da sahip çıkmalı. Bu doğrultuda, daha fazla basın mensubunu Çaykur Rizespor'un haklarını savunmaya dahil etmeyi hedefliyoruz. Çaykur Rizespor, Pazarspor ve Çayelispor gibi kulüpler, şehrimizin birer parçası. Merkezden tüm ilçelere basın mensuplarımızla yapıcı eleştirilerle bu değerlerimize sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.