Cankurtaran Alım ve Eğitimlerine Başlandı Cankurtaran Alım ve Eğitimlerine Başlandı

TOGG kura çekimi için başvurular sona erdi. Ön sipariş sayısı hakkında son açıklama TOGG'un Twitter adresi üzerinden paylaşıldı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobiline 180 bine yakın başvuru yapıldığı kaydedildi. Bu noktada 'TOGG başvuru sayısı kaç oldu, kaç kişi başvuru yaptı? TOGG otomobil ön siparişi için kaç kişi başvurdu?' soruları da yanıt aramaya başladı. İşte başvuru sayısı ve tüm bu detaylar.

TOGG OTOMOBİL ÖN SİPARİŞ SÜRECİ SONA ERDİ!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular bugün bitiyor. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Başvurular 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00'de sona erdi.

Türkiye'nin otomobili Togg'un ön sipariş süreci sona erdi. Ön ödeme için banka yoluyla e-Cüzdan'a yapılacak transferler, 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00'ye kadar işleme alındı ve aynı gün saat 22.00'de sipariş sistemi kapandı.

BAŞVURU SAYISI KAÇ OLDU?

Geçtiğimiz günlerde üretimi 12 binden 20 bine yükseltileceği duyurulan yerli otomobil Togg'un ön sipariş başvuru sayısı 177 bin 467'ye ulaştı.

Togg'un ön sipariş süreci 27 Mart Pazartesi günü saat 22.00'da sona ererken, yerli otomobili satın almaya öncelik kazananlar kura yöntemi ile belli olacak.

Son dakika: TOGG başvuru sayısı açıklandı! 2023 TOGG yerli otomobil ön siparişi için kaç kişi başvurdu?
Togg şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak.

İptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak, 2023 teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 Ocak itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecekler.

Bu siparişi verenler, 2024 Haziran'a kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecekler.

Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Editör: Haber Merkezi