Okan Buruk, gelecek yıl için transfer çalışmalarının kulüp olarak başlatıldığını doğrulayarak, 'Sportif direktörümüz Yılmaz Bal yurt dışında belirlenen bazı futbolcuları izliyor. Transfer sürecini beraber değerlendiriyoruz. Belirlediğimiz bazı oyuncuların maçlarını izliyoruz. Önümüzdeki senenin planlaması için şimdiden çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda sportif direktörümüz bu anlamda sürekli maçlar izliyor. Önümüzdeki sezon bu takımı nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışıyoruz' diye konuştu.
'KADROYU BOZMAK İSTEMİYORUZ'
Takımdaki mevcut oyuncuların bir çoğunun kontratının sezon sonu bittiğinine dikkat çeken Buruk, 'Önümüzdeki sene kontratı devam edecek olan oyuncu sayımız az. Çok sayıda kiralık ve sözleşmesi biten futbolcularımız var. Bunlarla ilgili olarak bizde raporumuzu hazırlıyoruz. Şu an başarılı bir takımımız var ve en doğru olanı daha iyi oyuncular ekleyerek devam etmektir. Takımını başarıya taşıyan, takımını ve şehrini sahiplenen bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu grubu mümkün olduğunca elimizde tutmak istiyoruz' dedi.
Buruk, Mevcut Kadronun Korunmasını İstiyor
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, takımını ve şehrini sahiplenen bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirterek, Bu grubu gelecek yıl elimizde tutmak istiyoruz" dedi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

Gübre Taşımak İstedikleri 'İlkel' Teleferikte Akıma Kapılan Çift Öldü

Rize Şehir Hastanesi Ne Zaman Tamamlanacak?

Rize’de Heyelan: Yol Ulaşıma Kapandı

Motorine İndirim Geliyor | Güncel Akaryakıt Fiyatları 6 Ağustos Çarşamba

Güncel Sigara Fiyatları 4 Ağustos 2025 | Philip Morris Grubuna Zam, 100 Liraya Ulaştı!

Rize'de Milli Eğitim Müdürlüklerine Typ Kapsamında 610 Kişi İstihdam Edilecek

Rize'nin Pazar İlçesinde Trafik Kazası: 6 Yaralı

Rize'de Üzerine İlkel Teleferik Düşen Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Derepazarı'na yeni çay fabrikası inşa edilecek

Güncel Akaryakıt Fiyatları 7 Ağustos Perşembe | Motorine Büyük İndirim Geldi!