Ekşioğlu Vakfı 29'uncu Olağan Genel Kurulu, İstanbul Hacı Hakkı Ekşi Tesisleri'nde yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığını İbrahim Ekşi, Başkan Vekilliğine Kadem Ekşi, Katip üyeliklere ise, Av. Hamza Ekşioğlu ve Zübeyde Ekşi Güloğlu'nun yaptığı Genel Kurul'da Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile, aile büyüklerinden ebediyete intikal edenlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Galipcan Ekşioğlu'nun 2019 yılı bilançosunu ve gelir gider tablosunu okunduğu genel kurulda, faaliyet raporlarının ibra edilmesi, meclis organlarının seçilmesi ve diğer maddeler ele alındı. Genel Kurul'da 45 asil, 10 yedek meclis üyesi seçildi.

EKŞİ: AİLE ÜYELERİMZİN DESTEĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ
Genel Kurul'da konuşan Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, ailenin büyük bir aile olduğuna vurgu yaparak amaçlarının birlik beraberlik içerisinde İkizdere, Rize ve ülkeleri için çalışmak olduğunu ifade etti. Ekşioğlu ailesi bireyleri ile birlikte vakıf faaliyetlerini yürütmeyi amaçladıklarını ifade eden Ekşi, 'Benim için önce ailem önce Rize gelir. Aynı düşünceyi diğer akrabalardan da beklemekteyim. Diğer aile bireylerimizin de buna önem vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Diğer vakıf ve derneklere ayrılan zamanın bir kısmını da kendi vakfımıza ayırmamız önemli. Gençlerimizi ve eşlerimizi vakfımıza adapte etmemiz gerekiyor. Vakfımızın bütün aktivitelerine aile bireylerimiz katılmalı. Bu birlik ve beraberliğimiz için çok önemli' dedi.

EN GENÇ MECLİS BAŞKANI OLDU
Genel Kurul'un ardından yapılan meclis toplantısında başkanlığa Mustafa Ekşi seçildi. Meclis Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Ekşi, görevi yeni seçilen Mustafa Ekşi'ye devretti. Ekşioğlu Vakfı'nda Meclis Başkanlığı görevini devreden İbrahim Ekşi, görev aldıkları sürede önemli sosyal ve kültürel etkinlik ve organizasyonlar düzenlediklerini belirterek aile bireylerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması ve bölgesel gelişime katkı sağladıklarını söyledi.

MUSTAFA EKŞİ'DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Ekşioğlu Vakfı'nda yeni dönemde Meclis Başkanı seçilen Mustafa Ekşi de görevi devraldığı İbrahim Ekşi ve yönetimine teşekkür etti. Mustafa Ekşi vakıfta bugüne kadar göreve gelen en genç meclis başkanı da oldu. Büyük ve köklü bir aile olduklarını anlatan Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mustafa Ekşi bugüne kadar büyük bir sorumluluk ve azimle görev yapan değerli aile büyükleri gibi kendisi ve yönetiminin de bu görevi sürdüreceğini söyledi. Ekşi, aile üyelerinin birlik ve beraberliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Pazar'da, Rusça Dil Kursu Tamamlandı Pazar'da, Rusça Dil Kursu Tamamlandı

Editör: Haber Merkezi