Çiftlikköy ilçesine bağlı Gacık köyünde yaşayan Mustafa Bakır (50) ve öğretmen oğlu İsmail Hakan Bakır'dan (28) haber alamayan yakınları güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen güvenlik güçleri, içeri girdiklerinde baba ve oğlunu baygın halde buldu. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen baba ve oğlu, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla önce Armutlu Devlet Hastanesi'ne, oradan da UÜ Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.
Fıstıklı Mutluhan Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı bildirilen İsmail Hakan Bakır, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı, babası Mustafa Bakır'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kurtarılamayan genç öğretmenin ölümü öğrencilerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.
Bakır'ın cenazesi memleketi Rize'nin Çayeli ilçesine gönderildi ve cenazenin Çayeli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Rizeli Öğretmen Sobadan Zehirlendi
Yalovada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Rizeli öğretmen İsmail Hakkı Bakır hayatını kaybederken, babasının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
BTP Rize İl Başkanı'nın Oğlu 24 Yaşındaki Genç Doktor Adayı Hayatını Kaybetti
Ev Hanımlarına 9 Bin 723 Tl Destek: 2026 SED Ödemeleri Başladı
Darp Edilen Şahıs Ölü Bulundu
Milyonlarca Emekliyi İlgilendiren Kritik Toplantı! En Düşük Emekli Maaşı İçin Geri Sayım Başladı
Erdoğan Devreye Girdi! En Düşük Emekli Maaşı İçin Konuşulan Rakam Ortaya Çıktı
Rizeli Ahmet Gümban Genç Yaşta Hayatını Kaybetti
Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Zanlının Kooperatif Başkanı Olduğu Ve 2 Ay Önce Açık Cezaevinden Kaçtığı Ortaya Çıktı
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin Ağabeyi Vali Oldu
Rize’de Cinayet Şüphesi: Zanlı Hopa’da Kaçarken Kovalamaca Yaşandı
En Düşük Emekli Maaşı Değişiyor! Zam İçin Kritik Tarih Netleşti





